PERSONVERN-ÆRKLÆRING

Personvernerklæring

Personvernerklæring om hvordan vi samler inn og bruker informasjonen om besøkende på denne nettsiden.

Dersom du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller vurderingene vi har gjort, kan du kontakte oss på post@enspire.no.

 

SSL-kryptering

Når du besøker nettsiden vår startes en sikker SSL-kryptert sesjon. Du kan se at nettsiden er kryptert ved å klikke på iconet for hengelås i nettleseren.

Informasjonskapsler (cookies)

Vi benytter informasjonskapsler for å gi deg bedre tjenester. Ved å benytte nettsiden vår samtykker du til at vi setter disse i din nettleser.

 

Slik administerer du informasjonskapsler

De fleste nyere nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer informasjonskapsler. Dersom du ikke ønsker dette, kan du endre innstillinger rett i nettleseren. På Nettvett.no kan du lese om hvordan du kan stille inn nettleseren din for å akseptere eller avvise informasjonskapsler.
Les mer: Slik administerer du informasjonskapsler (på Nettvett.no)

 

Nettsted søkemotor

Det lagres informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i søkeverktøyet på websiden. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Det er bare søkeordet som lagres og de kan ikke kobles til en bruker/person.

 

E-postkommunikasjon

E-post som kommer inn til oss via søknadskjemaer på nettsiden håndteres kun internt hos oss og deles ikke med andre. Etter endt kundeforhold kan vi etter avtale slette all e-postkommunikasjon oss imellom. Vanlig e-post du sender til oss er ikke kryptert, så vi ber om at særlige kategorier personopplysninger ikke sendes ukryptert per e-post

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider, på e-post eller på telefonen din. Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data" kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Vi bruker lokal lagring av data for å:

  • Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker

  • Gi deg relevant og tilpasset innhold

  • Måle og analysere trafikken på nettsidene
     

Både EnSpire og våre underleverandører (Som f.eks. Ny Næring som er leverandør av denne nettsiden) lagrer data lokalt på din enhet. Eventuelle underleverandører er da underlagt databehandleravtaler og får ikke bruke dataene til annet enn å levere tjenesten vi har bestilt av dem.

 

Innhenting av personopplysninger ved utfylling av søknadsskjema

Søknadsskjemaene på nettsiden vår sender informasjonen direkte til en e-postadresse hos oss. Informasjonen lagres ikke på vår webserver. Vi tar vare på informasjonen så lenge det er hensiktsmessig. Informasjonen du har sendt oss er i de fleste tilfeller nødvendig for oss å ha, for at vi kan behandle søknadene dine og gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi benytter også opplysningene i senere tid for å kunne gi deg informasjon via e-post, telefon eller SMS.

 

Når samler vi inn personopplysninger?
Vi behandler i hovedsak opplysninger om deg i følgende tilfeller:

  • Du har sendt oss en henvendelse

  • Du har bedt om innsyn etter offentlighetsloven

  • Du har søkt skoleplass eller plass i SFO for ditt barn

  • Du har søkt jobb hos oss

  • Du er journalist og har tatt kontakt med oss for en uttalelse

  • Du besøker våre hjemmesider www.enspire.no eller www.neverdalenspire.no

 

Utlevering av opplysninger til tredjeparter
Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

Rettigheter for den registrerte
Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Innsyn kan fås ved å sende en skriftlig henvendelse til oss.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Kontaktinformasjon
Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig til oss.

Nettsidens eier og kontaktinfo
EnSpire
Åsenveien 24
8149 Neverdal
Telefon: 949 79 599
E-post: post@enspire.no

KONTAKT OSS

tlf. 45 66 04 26

lære

friskole

barneskole

©2020 by EnSpire.